Ett besök i kanske Europas mest pulserande storstad gjort på rätt sätt! Vi har valt att kliva upp på kvalitén på alla detaljer under dessa dagar, riktigt bra hotell, riktigt bra mat och kvalité i alla led. Alla aktiviteterna är sociala och med mycket tid att umgås och skratta tillsammans. Tapas-runda, vingårdsbesök, guidad Segway-tur genom centrala Madrid och middag på en restaurang som sedan blir nattklubb – allt på en långhelg!

Med hotell i centrala stan har ni en perfekt utgångspunkt för Madrid-besöket.  Hotellen vi jobbar med har stor takterass där man kan njuta av solen och blicka ut över stan. På takterassen finns också en jacuzzi.

Programförslag – konferens 5 dagar

Dag 1 – ankomst Madrid

Flyg till Madrid. Transfer till hotellet för incheckning följt av middag på restaurang i närheten av ert hotell.

Dag 2 – konferens, Segway och tapas

Förmiddag konfererar ni i hotellets fina konferensrum. 
Lunch på hotellet.
Efter lunch går vi från vårt hotell över till Plaza Mayor där vi får en introduktion och träning i hur Segways fungerar. Redan efter 10 minuter känner de flesta sig som om de åkt Segway hela livet. Sedan åker vi Segway genom Madrid och upptäcker Plaza de la Villa (gamla Rådhusplatsen),  Parken Oeste med det egyptiska templet Debod, Madrids flod Manzanares stora park Madrid Rio och Casa de Campo.  Vi åker Segway 2 timmar och vi har svensktalande guide.

Klockan 19 träffas vi för den perfekta tapasturen! Den tar er med på en härlig kulinarisk resa genom både Madrid och Spanien.Vi vandrar genom charmiga kvarter där vi provar regionala specialiteter och viner på det sättet som Madridborna själva underhåller sig i staden. Vi provsmakar olika typer av tapas, allt från klassiska till mer moderna, totalt 7 tapas och 4 drycker per person.

Vi besöker 3 tapasbarer och kan sedan fortsätta rumbla ut i den pulserande Madrid-natten.

Dag 3 – vingårdsbesök med lunch

Frukostbuffé på hotellet.

Vi har sedan tre alternativ för denna dag:

Gymkahna – vi förberder olika uppgifter som ni löser i centrala Madrid. Vi har gjort detta ett flertal gånger i Barcelona, Costa Brava och Madrid och det har varit mycket populärt och roligt! Det har fungerat bäst att dela upp gruppen i mindre grupper och göra det som en teambuilding-tävling.

Vandring i det fantastiska naturreservatet La Pedriza bara 40 minuter norr om Madrid. En härlig och rolig aktivitet! 

Ledig förmiddag och dag där det finns möjlighet till shopping, museum-besök, besök på den trevliga saluhallen eller bara sätta sig på någon av uteserveringarna på de fina och folkrika torgen.

Klockan 20.30 träffas vi sedan för att gå till Fortuny – restaurang och club som ligger i ett gammalt palats. Det är ett inneställe med bra restaurang och sedan club fördelat på flera våningar, är vädret fint är också trädgården öppen för drinkar.

Vi äter först middag och har sedan var sin drinkbiljett, Fortuny förvandlas under kvällen då Madrids innefolk kommer till klubben och vad passar bättre än att möta dom med en god drink i handen? Därefter är det fritt fram att stanna kvar eller följa stadens rytm ut i natten.

Dag 4 – vingårdsbesök och avslutningsmiddag

Efter en sen frukost hoppar vi in i bussen för en kort resa ut till vindistriktet. Vingården vi besöker är en riktig pärla, vi har varit där med många grupper under åren,  och har hittills inte träffat någon som inte har tyckt det varit ett alldeles underbart besök.

Vingården ligger ca 30 minuter med buss från Madrids centrum. Detta är en familjeägd bodega med mycket charm och på plats tar Carlos och Estrella, ägarna, personligen hand om oss. Kombinationen av att det är en lite mindre bodega och familjens brinnande intresse för vin gör att man som besökare får en ordentlig inblick i vintillverkningens konst.

Vi får lära oss massvis intressant om vin, blir guidade genom vinodlingarna, bodegan och prova 3 av deras viner, varje vin serveras med en passande tapas till.

Vi kommer sedan tillbaka tillbaka till Madrid, får några timmar på egen hand innan vi äter en riktigt god avslutningsmiddag på Barril de la Letras.

Dag 5 – hemresa

Hemresa på morgonen/vid lunchtid.

 

Passar det här er?

Ovanstående programförslag är självklart bara ett av många, många olika möjliga alternativ för konferens i Madrid. Vi har ordnat konferenser med mer konferenspass, fokus på teambuilding i form av matlagningstävlingar, fokus på uteliv, arkitektur och mycket annat. Vi hittar det perfekta upplägget för er!

Lämplig gruppstorlek: 10 – 300 personer
Ni vill ha fart och fläkt och möjlighet till att prova Madrids nöjesliv
Ni vill ha närhet till shopping och bra restauranger
Ni vill kunna se Real Madrid eller någon av de andra Madrid-lagen spela
Bästa tiden på året: året runt men bäst att undvika juli och augusti för värmen

Ser det ut att vara det ni söker? Kontakta oss för mer information!

Madrid-hus