Att förlägga sin kick-off eller konferens till Barcelona är ett vinnande koncept! Många flygbolag flyger hit och hotellen i centrum kan ta emot även större grupper. Med våra grupper kombinera vi stadens puls och historia med det äkta katalanska; vingårdar, arkitektur, mat och självklart fotboll i absoluta världsklass med FC Barcelona.

Som aktivitet i Barcelona ordnar vi ofta guidade stadsturer till fots och till cykel, gärna med avslutning vid en fin restaurang vid havet.

För de mat- och vinintresserade ordnar vi matlagningskurser eller matlagningstävling(!), vinprovningar och vinkurser. Och självklart ska ni passa på att besöka en av de många vingårdarna i området när ni är här!

För de musikintresserade kan vi boka en av Barcelonas berömda flamencoshower, vi kan ordna middag med underhållning med professionell argentinsk tango eller klassisk spansk gitarrist. 

Sedan 2005 har vi bott och arbetat med Barcelona som bas – det här är vår hemmaplan.

Programförslag – konferens 4 dagar

Dag 1 – ankomst Barcelona

Flyg till Barcelona. Transfer till hotellet för incheckning följt av middag på restaurang i närheten av ert hotell.

Dag 2 – guidad tur med buss eller till fots

Guidad tur med buss av Barcelona med svensktalande guide. Är ni en större grupp så passar det bättre att göra denna tur med buss, annars gör ni den till fots. Ett fantastiskt sätt att lära känna staden!
Lunch och sedan eftermiddagen fri eller konferens på hotellet.
Middag och sedan nattliv.

Dag 3 – vingårdsbesök med lunch

Efter frukost blir ni hämtade av en buss som på mindre än en timme tar er ut till en vacker familjeägd vingård i vindistriktet Penedès. Här får ni en privat guidad tur till gårdens produktion och sedan en provsmakning. Därefter åker vi vidare till en riktigt härlig restaurang vid foten av berget Montserrat. Därefter åter tillbaka till Barcelona, mätta och glada.

Vill ni ha en lite aktivare dag så rekommenderar vi vingårdscykling, en härlig dag med cykling bland vingårdar med två vingårdsbesök och en trevlig lunch på landet. Med elcykel som tillval är det här en aktivitet som passar alla.

Denna kväll behövs inte mer än en lätt middag, kanske tapas?, efter att ha fått uppleva en riktig katalansk lunch.

Dag 4 – hemresa

Hemresa på morgonen/vid lunchtid.

 

Passar det här er?

Ovanstående programförslag är självklart bara ett av många, många olika möjliga alternativ för konferens i Barcelona. Vi har ordnat konferenser med mer konferenspass, fokus på teambuilding i form av matlagningstävlingar, fokus på uteliv, arkitektur och mycket annat. Vi hittar det perfekta upplägget för er!

 

Lämplig gruppstorlek: 10 – 300 personer
Ni vill ha fart och fläkt och möjlighet till att prova Barcelonas nöjesliv
Ni vill ha närhet till hav, shopping och bra restauranger
Ni vill kunna se FC Barcelona spela

Bästa tiden på året: året runt

Ser det ut att vara det ni söker? Kontakta oss för mer information!