Fantastiska Mallorca med sin långvariga och proffsiga relation till turism har blivit ett populärt val bland företag som vill konferera eller ha aktiv teambuilding genom cykling- och vandring. Ön är känd i Spanien för sin goda mat och sina spännande viner, något som vi alltid ser till att våra grupper på ön får uppleva.

Vi kombinerar gärna Palmas pulserande liv med den vackra landsbygden. Vi jobbar också med katamaraner och ordnar båtutflykter med bad och lunch ute till havs. Om ni vill ha en lyxigare upplevelse rekommenderar vi gärna att ni väljer någon av de exklusiva hotell på landsbygden. 

Programförslag – konferens 4 dagar

Dag 1 – ankomst Palma 

Transfer från flygplats till boende.
Middag i närheten av hotellet.

Dag 2 – strand och guidad cykeltur

Förmiddag ledig, lämpligt för strandbesök och relax.
Vi tar egen buss till finare strand en bit utanför Palma. Lunch på egen hand. Klockan 15 åker vi tillbaka till hotellet.
Klockan 16 samlas vi för cykel- & tapas-tur av Palma. Upptäck Palma pa en guidad cykeltur i stan inklusive stopp på tapas-bar med 6 tapas och dryck.

Dag 3 – segling med katamaran

Segling med katamaran under 5 timmar, paus för bad och snorkel i badvik och lunch ombord. Bra fisk-BBQ ombord på båten!
Dryckespaket med fri tillgång till vatten, läsk, öl, vin och cava. 
En oförglömlig dag tillsammans!
På kvällen träffas vi för gemensam middag.

Dag 4 – vingårdscykling

Konferens på förmiddagen följt av lunch på hotellet.
Efter lunch är det dags för vingårdscyklin! Vi åker buss från hotellet ut på landet och börjar börjar sedan med besök och vinsmakning med tilltugg på en bodega i Santa Maria. Sedan cyklar vi på små landsortsvägar till byn Binissalem där det blir rundvandring och vinsmakning och lunch på dagens andra vingård.
Därefter buss tillbaka till hotellet. Efter några timmars lugn och ro samlas vi för gemensam avslutningsmiddag och sedan tar vi sikte på Palmas pulserande nattliv.

Dag 5 – hemresa

Dags för hemresa.
Efter frukost hämtar buss er.

Mallorca

Passar det här er?

Ovanstående programförslag är självklart bara ett av många olika möjliga alternativ för konferens på Mallorca. Vi har ordnat konferenser med mer konferenspass, fokus på teambuilding i form av matlagningstävlingar, fokus på uteliv, arkitektur och mycket annat. Vi hittar det perfekta upplägget för er!

Lämplig gruppstorlek: 10-300 personer
Ni vill ha både upplevelser, fart och fläkt och möjlighet till nöjesliv
Ni vill ha närhet till hav, shopping och bra restauranger
Ni har lite högre budget för att verkligen få ut mycket av Mallorca

Bästa tiden på året: mars till november

Ser det ut att vara det ni söker? Kontakta oss för mer information!