En riktig hälsoresa för ert team – en fantastiska långhelg där ni mycket av det som vi tycker ger hälsa och balans i tillvaron i form av yoga, vandring, massage och naturligtvis god mat och dryck. Detta är en resa att njuta av, vi lämnar stress och prestationer bakom oss och fokuserar på att bara vara, här och nu, det är allt som behövs.

Den plats där vi flera gånger ordnat detta upplägg är Costa Brava och orten Sant Feliux de Guíxols, bara 90 minuter norr om Barcelona. Vi startar dagen med yoga, sedan vandrar vi längs med GR92 genom vackra små byar, fina stränder med skyddade vikar, äter lunch och njuter av den katalanska maten innan vi tar oss tillbaka till hotellet.

Tillbaka på hotellet får deltagarna egen tid i form av sol, bad, mera yoga eller kanske en skön behandling. På kvällarna äter vi gemensam middag.

Ni bor på hotell Eden Roc som ligger på en halvö strax utanför Sant Feliu de Guixols. Hotellet har ett enastående läge och alla rum är luftkonditionerade och har havsutsikt. Runt hotellet böljar sig en subtropisk trädgård och det finns både inom- och utomhuspooler. Hotellet serverar läcker medelhavsmat samt vegetarisk mat tillagad enligt ayurveda (Indiskt hälsosystem).

Dag fyra finns det möjlighet att antingen ha en skön dag vid poolen eller om ni hellre vill röra mer på er så tar vi cykel och beger oss till vingården Mas Oller. 

Lämplig gruppstorlek: 10-40 personer
Bästa tiden på året:
Costa Brava:  april-juni och september-oktober
Kanarieöarna: oktober – mars

Eden Roc

Programförslag 5 dagar

Dag 1

Ankomst hotellet.
19.30 Välkomst-cocktail med tapas.

Dag 2

07.00 Yoga
08.15 Frukost
09.30 Transfer upp till till vackra staden Begur, här finns tid att njuta av utsikten samt att strosa runt, kanske shoppa lite i denna lilla pärla, innan vi vandrar ner mot havet och äter en god lunch vid havet.
20.30 Middag på hotellet.

Dag 3

07.00 Yoga
08.15 Frukost på hotellet
09.30 Vandring till Platja d’Aro, vi startar vår vandring från hotellet, går genom byn och vidare längs kusten förbi byarna S’Agaró och sedan bort till Platja d’Aro. Vi tar härifrån bussen tillbaka till hotellet.
20.30 Middag på hotellet.

Dag 4

07.00 Yoga
08.15 Frukost
10.30 Cykeltur (frivilligt annars lugn dag vid poolen).
Med sina fantastiska cykelvägar, medeltida byar, välkända viner med anor från romartiden och vackra natur är det inte konstigt att Costa Brava är en stor cykeldestination.
Ni börjar dagens cykling i byn Pals, känd som en av de mest välbevarade medeltida byarna i området.
Sakta och med tid för pauser tar ni er längs de små landsvägarna till den familjeägda vingården Celler Mas Oller. Där stannar ni för ett trevligt vingårdsbesök där ni får insikt i hur vin produceras i området.
Vi provsmakar även vingårdens egna viner. Transport tillbaka med bil till hotellet.
20.30 Middag på hotellet.

Dag 5

Hemresa