Costa Brava, norr om Barcelona, är verkligen ett område som är lätt att förälska sig i. Här finns verkligen allt; från vackra gamla fiskebyar som till stora turistorter, fina stränder och skyddade vikar, vackra tallskogar och vild kust. Vi har underbara vandringar och härlig cykling, gott lokalproducerat vin och världskända kockar. Regionens största stad, Girona, är dessutom en riktig pärla med massor av historia, en vacker gammal stadskärna och restauranger i världsklass.

Många av de konferenser som vi ordnar lägger vi i Costa Brava och då gärna i vår favoritby Calella de Palafrugell. Här finns bra hotell och bra restauranger, härlig natur och många aktiviteter att välja mellan. Vi hjälper gärna våra grupper att få ut något extra av sin vistelse genom vår egna teambuilding-aktivet, genom vandringar och cykelturer eller kajak och snorkling. Vi besöker gärna en trevlig vingård och äter middag på en restaurang i en av de vackra medeltida byarna.

Vårbad i Costa Brava

Programförslag – konferens 4 dagar

Dag 1 – ankomst Barcelona

Ni landar i Barcelona och möts där av en buss som tar er direkt till ert hotell i byn Calella de Palafrugell i Costa Brava.

Vid ankomst väntar en välkomstdrink och sedan middag på hotellet.

Dag 2 – konferens & vingårdsbesök

Efter frukost ett konferenspass på hotellet följ av lunch i trädgården eller vid havet.
Därefter åker vi buss i 15 minuter upp till en liten vingård. Vi besöker vingården, provar några av deras viner och har sedan möjlighet att köpa med oss viner att ta hem. Bredvid vingården ligger vackra byn Pals, vid bra väder vandrar vi 5 km dit och avslutar utflykten med ett glas cava.

Middag på en bra restaurang i byn.

Dag 3 – aktivitetsdag & Girona

Frukost, därefter en förmiddag med härliga aktiviteter!

Några vanliga alternativ är

  • Vandring efter den berömda kustnära vandringsleden.
  • Cykeltur på de vackra vägarna i området. Här finns alternativ med elcyklar också.
  • Kajaktur längs den vilda kusten – ni paddlar in i grottor och kommer till gömda små vikar där ni kan bada.
  • Terräng-Segway – en rolig, knixig och spännande aktivitet där ni gör en utflykt till nästa by.
  • Walking conference – ett härligt kreativt sätt att konferera.
  • Team building –  roligt och intensivt!

Därefter träffas vi åter på hotellet för lunch och ett par timmars sol och bad.

Senare på eftermiddagen tar vi buss till vackra Girona för några timmars shopping och sedan middag på en bra restaurang.

Dag 4 – hemresa

Lugn förmiddag och sen till flygplatsen ELLER om ni har ett kvällsflyg så brukar vi åka tidigare från Costa Brava och göra en guidad tur av Barcelona innan vi åker till flygplatsen.

Passar det här er?

Lämplig gruppstorlek: 10-100 personer
Ni vill att gruppen ska få spendera mycket tid tillsammans, umgås, äta god mat i lugn och ro utan stress att måsta hinna med allt som en storstad erbjuder.

Bästa tiden på året: april, maj, juni, september och oktober.
Fler bilder: se här

Ser det ut att vara det ni söker? Kontakta oss för mer information!