Camp Nou

Camp Nou

Var är våra platser?

Se bilden ovan.

Hur hittar man till Camp Nou?

Det är lättast att ta sig till Camp Nou med tunnelbana. Beroende på var ni bor kan ni välja mellan att åka tunnelbanans gröna linje (L3) och kliver av på stationen ”Maria Cristina” eller ”Les Corts” eller den blå linjen (L5) och kliva av på stationen ”Collblanc”. Åker ni till stadion för att se en match är det bara att följa folkmassan. Övrig tid är det lättast att skriva ut en karta.

När spelas matcherna?

Helgmatcherna i La Liga ligger på Söndag 17:00 tills 8 dagar innan omgången spelas. Då väljs vilka matcher som ska visas på TV och slutgiltig matchtid spikas. 95% av helg-matcherna spelas på lördag eller söndag men kan även spelas fredag eller måndag. Det är därför bra om ni ankommer Barcelona senast fredag morgon för att vara säkra på att få se er match även om den i utgångspunkt är satt på söndag eftermiddag. Veckomatcherna spelas antingen tisdag eller onsdag, men kan i vissa fall även flyttas till torsdagen. Var alltså medveten om att matcher flyttas.

Varför ska vi beställa genom er?

Att hämta biljetter utanför Camp Nou kan inte beskrivas som något annat än ett stort kaos. Köer med hundratals personer och väntetider på en timme är vanliga. Det händer även att folk blir lurade att köpa falska biljetter utanför entrén. Köper ni genom oss så ordnar vi att biljetterna blir levererade till ert boende eller att ni kan hämta dom direkt hos oss oavsett tid på dygnet. Vi har mött kunder utanför Camp Nou som anlänt med taxi direkt från flygplatsen och medan kunderna sett matchen har vi fraktat deras bagage till deras hotell. En annan fördel med att beställa genom oss är att vi gör vårt bästa för att ni ska kunna få sitta tillsammans på matchen, något som de flesta andra bokningsagenter inte bryr sig särskilt mycket om. Vi gör alltid vårt yttersta för att ni ska få uppleva fotbollsmatchen tillsammans.

Varför är det svårt att få biljetter bredvid varandra?

Camp Nou har ungefär 100 000 platser. Av dessa innehas 85 000 av FC Barcelona klubbmedlemmar med årskort. När en medlem inte vill se en match meddelar han detta till klubben som sedan kan sälja medlemmens plats. Det krävs alltså att två eller fler medlemmar bredvid varandra inte ska vilja se sin match för att vi ska ha möjlighet placera er bredvid varandra. Det är oftast lätt i början av säsongen men blir svårare och svårare ju längre säsongen går. Är ligan jämn och sista matcherna viktiga vill alla medlemmar med årskort se matcherna och de biljetter vi får tag på blir spridda över större delar av stadion. Är ni riktigt fotbollsintresserade, gå då på en bra match i mitten av säsongen. Då finns största möjligheterna att få bra platser. Vid popuära och vid ett fullbokat Camp Nou är sittplatserna oftast ute på kanterna.

Vi har lyckligtvis lyckats bra med att informera våra kunder och inte sälja biljetter som vi sedan inte kan leverera. Trots det har även vi missnöjda kunder. Läs om denna grupp från Skellefteå som till sista hemmamatchen 2011 inte fick de platser de önskade. Där förklarar vi hur FC Barcelona och Camp Nou arbetar.

Ta med barn på Camp Nou?

Matcherna på Camp Nou är väldigt lugna och FC Barcelona är kända för deras positiva och vänliga publik. Det är därför inga problem att gå på matcherna med hela familjen.

Det finstilta

Alla priser inkluderar moms.

VILLKOR VID BOKNING AV BILJETTER:
– Biljetterna måste betalas i sin helhet vid beställningen och är inte bekräftade förrän Active Spain fått pengarna på sitt konto. Vid eventuell avbokning är biljetterna inte återbetalningsbara.
– Active Spain står inte på något sätt som ansvariga för eventuella byten av datum och tid för en fotbollsmatch.
– Biljetterna är inte återbetalningsbara.
– Vi har ingen rabatt från Camp Nou, i priset från oss ingår det påslag vi gör för vårt arbete.
– Vi gör allt vad vi kan för att ni ska få platser bredvid varandra, men kan inte garantera det.

UTLÄMNING AV BILJETTER
– Biljetterna kommer Active Spain tillhanda en eller två dagar före match och vi levererar dem enligt avtal under fredagseftermiddagen eller lördagen, eller vid ankomst till en genom oss bokad lägenhet eller hotell.

BETALNINGSVILLKOR
– 100% av biljettpriset måste betalas vid bokning och biljetten är inte bekräftad förrän betalning kommit Active Spain tillhanda.