Hösten 2009 startade vi vårt företag och samtidigt byggde vi våran hemsida. Varje nytt år har inneburit nya stora förändringar och utmaningar för företaget. I början startade vi med lägenheter, hus och fotbollsbiljetter som grund. Sedan jobbade vi mycket med vindistriktet Penedès under några år, Pär var ibland ute 4 dagar i veckan med kunder där. Idag jobbar vi nästan inte alls med lägenheter och hus och även om vi fortsätt jobbar mycket med vin så är vi själva sällan med våra kunder där. Vi hade från början 90% av våra gäster i Barcelona, idag är det kanske 5% av våra gäster som vi har där.

Idag jobbar vi med företagsgrupper, gruppresor och aktiva resor för privatpersoner. Vi jobbar fortsatt mycket i Katalonien men då mest i Costa Brava, längs Via Verde, Priorat och såklart Barcelona. I övriga Spanien har vi grupper på Mallorca och Kanarieöarna, Madrid, San Sebastian, Valencia och Malaga. Vi har också resor och grupper  Andorra, Frankrike, Portugal, Kuba och Costa Rica.

För att göra vårt arbetet tydligare har vi två separata sidor för fotbollsbiljetter och cykling- och vandringsresor, dessa heter Fotbollsbiljetter Barcelona och Cykla & Vandra.

Allt det här har gjort att vår nästan 10 år gamla hemsida inte alls avspeglade vår verksamhet. Nu är allt bakomliggande upprensat och med ny fräsch plattform kommer vi lättare kunna presentera vad vi faktiskt jobbar med och lyfta fram det som är viktigt på vår hemsida. I början kommer hemsidan vara ganska avskalad men eftersom kommer våra olika konferens- och gruppdestinationer presenteras var för sig och göra det lätt för oss att visa vad vi vill att ni, våra kära kunder, ska få uppleva av allt det fina vi har runt om oss!

Välkommen till en spännande framtid!