Skål!

Vi börjar dagen med att besöka en liten, familjeägd bodega Här får ni en insikt i hur vin och cava produceras och beroende på vilken tid på året ni besöker oss får vi se olika delar av tillverkningsprocessen. Vi får en personlig rundtur följt av en provsmakning av vingårdens produkter samt möjlighet att köpa med vin och cava hem till Sverige. Den perfekta introduktionen till den härliga Katalanska landsbygden!

Lunch på Vinya Nova

Efter bodegabesöket kör vi till berget Montserrat för att äta en härlig katalansk lunch på restaurang Vinya Nova. Ni bjuds på en trerätters lunch inklusive gott vin. Ni kan också köpa med en flaska av deras egen producerade olivolja!

Montserrat craziness delux

Efter lunch tar vi oss upp på högre höjd i Montserrat. Vid klart väder kan vi se både medelhavet och Pyrenéerna. När vi är nöjda med dagen tar Pär er ner till bussen eller tåget för transport tillbaka till Barcelona.

Under hela dagen kommer ni få massor av information om livet i Katalonien, om vin, olivolja och kultur. Om och om igen har vi fått höra väldigt positivt om utflykten och det är inte sällan som att denna dag utanför Barcelona är den dag som våra kunder tyckt bäst om under deras vistelse.

Kommentarer från kunder

Hej!
Nu har vi kommit hem till ett något svalare Umeå. Jag skulle inte ha protesterat om vi hade stannat några dagar till i Barcelona…Vi vill tacka så mycket för den fantastiskt trevliga dagen på landsbygden! Det var en storslagen upplevelse och resans höjdpunkt!

Mvh
Jenny S

Tack för att vi fick komma och att du tog med oss. Det var en riktig höjdardag! Barcelona har verkligen mkt att erbjuda och Montserrat är en kanongrej!
Peter Å, Umeå

Var börjar turen?
För mindre grupper, upp till 6 personer, utgår turerna normalt från Martorell, dit man tar sig enkelt med tåg från centrala Barcelona. Om ni önskar bli hämtade eller lämnade i Barcelona så går det bra, det kostar 100 €/väg. Observera att väder och när vingårdarna kan ta emot oss påverkar hur vi lägger upp dagen. Har ni till exempel önskemål om att vandra mer eller besöka två vingårdar så anpassar vi dagen efter er.

Är ni fler än 6 personer, kontakta oss för mer information om ett anpassat upplägg för er.

Pris:
99 € vardag, 109 € helg
Om ni vill ha en mer omfattande vinprovning där vi parar med ost så kan ni lägga till 15 €/person.

Pris inklusive vingårdsbesök och lunch. Priset gäller från 4 personer. Är ni färre, kontakta oss.