Ankomst, vistelse och utcheckning

Nycklar
Ni får nyclarna vid er ankomst vid lägenheten. När ni landat så ringer (ej sms) ni det telefonnummer ni fått av oss och meddelar att planet kommit i tid och med vilket färdsätt ni tar er in till Barcelona.

Incheckning / Utcheckning
Ankomst till lägenheten kan normalt ske mellan 16.00 och 22.00, detta kan dock variera beroende på beläggning och säsong så kontakta oss för mer information. Ut checkning ska ske innan 11.00, ut checknings tiden kan också variera något så fråga personen som ger er nyckel om ni ev kan stanna någon timme längre. I högsäsong kan dock detta vara svårt för tiden behövs för att hinna städa innan nästa gästs ankomst.

OBS! För sena ankomster så tillkommer en extra avgift som ni betalar i kontanter till personer som möter er sent på kvällen / natten. 30€ efter kl 22.00, 50€ efter kl 01.00.

Betalning

Vid bokning så betalas ett förskott in för att garantera bokningen. Detta förskott är sedan ej återbetalningsbart.

Slutbetalning
Hur slutbetalning görs varierar något beroende på lägenhet och ägare. I de flesta falla kan ni betala slutbetalning vid ankomst kontant eller med kreditkort, men i ett par fall så vill vi ha in betalningen innan ankomst med kreditkort eller via banköverföring. Vid kreditkortsbetalning tillkommer en serviceavgift på 2% av beloppet.

Deposition
Vid ankomst till lägenheten så blir ni ombedda att betala en deposition på 150€. Detta ska normalt vara i kontanter men ibland kan också ett kreditkortsnummer lämnas som deposition. Betalar ni kontant så får ni tillbaka pengarna vid ut checkning om allt är ok iägenheten när ni åker.

Sängkläder och städning

Lakan och handduk är inkluderat i priset, dock byts de ej ut under er vistelse, om ni stannar mindre än 7 nätter. Stannar ni mer än 7 nätter så erbjuds ni att få nya lakan och handduk om så önskas.

Slutstädning är inkluderat i priset. Lägenheten är städad när ni kommer och den städas också efter ni har åkt. Däremot ingår ingen städning under er vistelse i lägenheten. När ni åker så vill vi att ni lämnar lägenheten i trevligt skick och att ni tagit ut eventuella sopor och flaskor. Skulle lägenheten vara väldigt smutsig vid avresa så kan upp till 50€ dras av depositionen.

Avbokning
När bokning görs så vill vi ha in ett förskott omgående för att garantera bokning, detta förskott är sedan ej återbetalningsbart. Vid ankomst eller strax innan så betalas slutbetalning och när den är betald så är den ej heller återbetalningsbar.

Ändring av bokning
Ändringar av datum eller byte av lägenhet har en service kostnad på 30€ / ändring.

Se även vår FAQ – Vanliga frågor lägenhet för mer information.