Förskott
För att bekräfta er bokning så behöver ni betala in ett förskott, normalt sett 20-40% av den totala kostnaden. Detta förskott är ej återbetalningsbart ifall avbokning görs. Storleken på förskottet varierar på grund av att olika ägare har olika regler för sina hus.

Slutbetalning
Slutbetalning ska ske senast 60 dagar innan ankomst. Ni kan betala via banköverföring eller via PayPal (det senare har en serviceavgift på 3% av beloppet). Ifall betalning ej gjorts 60 dagar innan ankomst kan bokningen tas bort.

Incheckning
Normalt sett är huset tillgängligt efter kl. 17.00. Inchecknings tiden kan dock variera beroende på säsong och beläggning, så kontakta oss för mer information för er vistelse.

Utcheckning
Utcheckning ska normalt ske kl. 10.00 på förmiddagen. Detta kan också variera så kontakta oss för mer information.

Deposition
När ni anländer till huset så är ni skyldiga att lämna en deposition till ägaren, som kan täcka eventuella skador som gäster kan förorsaka i huset. Depositionen varierar beroende på antaler gäster. Upp till 7 personer är depositionen 150€, för villor med plats för mer än 7 personer så är depositionen normalt mellan 300-500€. Detta får ni tillbaka vid ut checkning om allt står rätt till i huset. I vissa fall kan också kreditkorts nummer lämnas som deposition, men inte alltid.

Slutstädning
Slutstädning är inkluderat i priset, dvs huset är städat när ni kommer och det städas när ni åkt. Däremot ingår ej städning under er vistelse i huset.

Avbokning
Alla gjorda betalningar, förskott och slutbetalning, är ej återbetalningsbara. Om ni betalat in slutbetalning så återbetalas upp till 80% tillbaka om huset blir uthyrt till andra gäster under samma period.