+34 665 469 537
0703-96 02 34 (endast aktiv när jag är i Sverige)

Skype: asa.activespain

asa@activespain.se

Precis som Pär kommer jag också från Umeå. Jag har  jobbat största delen av mitt yrkesliv i resebranchen. Började min karriär på Resespecialisterna under sent 80-tal, sedan blev det Nyman och Schultz  och American Express. Mina sista år i Sverige jobbade jag på Företagsresor i Umeå. Jag var med från starten av denna byrå 1996 och jobbade där både med individuellt resande och grupper.

Sedan 2004 år tillbaka bor jag nu i Barcelona, och trivs väldigt bra i denna trevliga stad!  Klimatet är mycket behagligt och Barcelona har mycket att erbjuda. Som norrlänning saknar jag dock naturen men det är lätt åtgärdat! Åker man bara en liten bit utanför stan så finns väldigt vacker natur både längs kusten och uppe i bergen.

Jag var i min ungdom aktiv fotbollsspelare i klubben Furunäs Bullmark, som på den tiden spelade i div 1 norra.  Jag följer därför med stort intresse FC Barclona och har haft förmånen att både se Henrik Larsson och nu också Zlatan Ibrahimovic i action på Camp Nou. Fantastiskt kul!

Genom Active Spain vill jag gärna hjälpa er med arrangemang för att ni på bästa sätt och enligt era önskemål få uppleva Barcelona och det fantastiskt vackra Katalonien! Både individuella resenärer, små och stora grupper, är välkomna att kontakta mig.