Fantastiska vinområdet Penedès, bara 5 mil utanför Barcelona, har blivit en riktig favorit bland våra kunder. Här baserar vi våra grupper i fina lanthus med självförsörjning eller med personal. Vi kombinerar vin, gastronomi, vandring och cykling med ett besök i Barcelona. Det intima boendet och närheten till naturen gör det här till ett härligt ställe att svetsa samman en grupp.

Vi kan även ordna ett liknande upplägg åt er utanför Alicante om det bättre passar med flyg eller om ni vill konferera i mars eller november då Katalonien kan vara lite kallare.

Programförslag – konferens på 4 dagar

Dag 1 – Ankomst och transport till ert boende
Vid flygplatsen väntar buss att ta er direkt till ert boende. Där väntar en välkomstdrink och sedan en härlig grillmiddag med lokala viner.

Dag 2 – Vinvandring med katalansk lunch
Vi börjar morgonen med en lättare vandring på 8-10 km genom det vackra kulturlandskapet, ofta startar vi direkt från ert boende. Under vandringen berättar er guide om vinodlingsprocessen, om kultur och historia. Om ni vill konferera föreslår vi att de här timmarna används till en walking-conference där ni delar upp er i mindre grupper
och avhandlar olika teman som presenteras under lunchen. Väl på vingården får vi en rundtur, en förklaring av vin- och cava-produktion och just denna gårds filosofi. Sedan får vi provsmaka några av deras bästa viner och självklart möjlighet att köpa med oss flaskor hem.
Därefter väntar en kort bussresa till en bra lokal restaurang där vi äter en riktig katalansk lunch. Åter i huset vid 16:00 spenderar vi sedan eftermiddagen lämpligtvis vid poolen.
På kvällen kommer en kock och lagar en äkta spansk paella till er, kanske dricker ni cava från dagens vingård till detta?

Dag 3 – Barcelona
Lugn morgon innan vi vid 10:00 blir upphämtade av buss för transport till Barcelona med guide och sightseeing på vägen in.
Eftermiddagen och kvällen fri för att på egen hand utforska Barcelona innan ni möts och tar buss ut till huset igen tillsammans.

Dag 4 – hemresa
Avfärd till flygplatsen, buss hämtar vid ert boende.

Passar det här för er?

Storlek på grupp: 10 och 25 personer.
Bästa tid på året: april, maj, juni, september, oktober

 

Några riktigt härliga dagar som kommer lämna er ett än mer sammansvetsat gäng, redo att ta er an nya utmaningar!

Låter det här som att det passar er eller är det något som ni skulle välja lägga till eller ta bort? Maila oss på info@activespain.se så tar vi tillsammans fram det bästa möjliga alternativet för er.