Fina lägenheter i ett mycket bra del av Barcelona bara ett par kvarter från Camp Nou. Lägenheterna är stora och rymliga, släpper in mycket ljus och har fina vyer över stan. På taket finns också en liten pool som man kan svalka sig i. Lägenheterna öppnades hösten 2010. Det finns totalt 8 olika sorters lägenheter, vi presenterar några av dessa här. Observera att det även finns handikappanpassade lägenheter, kontakta oss för mer information om dessa.

I närheten av lägenheterna finns en mängd restauranger och några av våra favoritkvarter i Barcelona. Det tar inte heller mer än 10 minuter in till centrum med tunnelbanan. Närmaste tunnelbanestation ligger 20 meter från lägenheterna.

Vi leverar självklart fotbollsbiljetter till er även i dessa lägenheter.

Lägenhet 4 personer
Denna typ av lägenhet har en yta av ca 48m2, har 2 sovrum med 2 enkelsängar i varje. 1 badrum, liten terass, matssal/vardagsrum med TV och fullt utrustat kök.
Lägenheterna är stora och rymliga, släpper in mycket ljus och har fina vyer över stan. På taket finns också en liten pool som man kan svalka sig i.

Lägenhet för 4+2 personer
4 sängplatser + bäddsoffa. Denna lägenhet har en yta av ca 54m2, 2 sovrum med 2 enkelsängar i varje, 1 badrum, liten terass, vardagsrum och matplats för 6 personer, samt bäddsoffa för 2 personer. Det finns också TV och fullt utrustat kök.

Lägenhet för 6 personer
Denna lägenhet har en yta av ca 90m2, har 3 sovrum med 2 enkelsängar i varje, 2 toaletter, vardagsrum med bord och stolar, TV, samt bäddsoffa för 2 personer, fullt utrustat kök. Lägenheterna är stora och rymliga, släpper in mycket ljus och har fina vyer över stan. På taket finns också en liten pool som man kan svalka sig i.

Pris: Dessa lägenheter varierar mycket i pris beroende på säsong, gör därför gärna en bokningsförfrågan så återkommer vi snabbt med pris för er vistelse.