BCN

Active Spain samarbetar sen 2013 med Fastighetsbyrån i Barcelona. Det går inte att nog understryka hur viktigt det är med bra lokala kontakter om man ska köpa eller arbeta i Spanien, administration och företagskultur är väsensskild mot vad vi är van vid i Sverige. Fastighetsbyrån är den största svenska mäklaren i och utanför Sverige. Berätta gärna att ni kontaktade dom efter att ha blivit tipsade av Active Spain, det hjälper oss i vårt samarbete.


headerLogoFastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag och ett helägt dotterbolag till Swedbank. Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 250 kontor och cirka 1 400 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien. Vi är Sveriges största mäklare även utomlands. Vi säljer mest och har därför mest erfarenhet av att göra affärer utanför Sverige.
Vi har funnits i Spanien sedan 2008 och bygger nu ett kontorsnät längs Medelhavskusten samt på Mallorca och Kanarieöarna. Vi expanderar också i Portugal och södra Frankrike. Vi har stor nytta av vårt svenska ursprung i kunskapen om hur man driver en framgångsrik mäklarkedja. Det nära samarbetet mellan de utländska, och de svenska kontoren gör att vi ständigt kommer i kontakt med kunder som är intresserade av en bostad i solen.
Fastighetsbyrån har funnits i Barcelona sedan mars 2013 och förmedlar bostäder i staden samt på kusten norr och söder om Barcelona. Det är många som har blivit förälskade i Katalonien. Här finner du alla tänkbara aktiviteter och upplevelser inom några få timmars avstånd. Allt från shopping i Barcelona, fantastisk skidåkning i Pyrenéernas dalgångar till sol och bad på Costa Brava.

Vårt kontor når du enkelt, vi finns i hjärtat av Barcelona – ett stenkast från Plaza de Catalunya. Genom våra samarbeten med svenska advokater, svensk arkitekt och byggare och inte minst genom våra erfarna mäklare kan du känna dig trygg när du köper ditt drömboende. Vi är med dig hela vägen genom köpet och ser till att allt går rätt och riktigt till.

Du är varmt välkommen att återkomma till oss med frågor eller mer information.

Kontakta vår kontorschef Mikaela Jonasson
Telefon: +46 841 201 015 eller +34 673 147 724
Mail: mikaela.jonasson@fastighetsbyran.se
Hemsida: Fastighetsbyrån Barcelona
Besöksadress: Calle Roger de Llúria 44, 1-3, 08009 Barcelona