Morning light over Gratallops
Morgonljus över Gratallops

Efter stor framgång sista åren med våra organiserade gruppresor har vi under hösten 2016 ett riktigt spännande program.

Vinvandring i Priorat
27 september till 1 oktober bjuder vi in er att följa Åsa till fantastiskt vackra vindistriktet Priorat. Resan i april blev mycket lyckad och vi har lyckats lägga beslag på 8 rum nu till skördetiden, vi gissar att den säljer slut snabbt.
Guidad vandring i Priorat

Morgondis
Morgondimma i Pyrenéerna

Svamp och vandring
Sedan fortsätter vi med två riktigt roliga resor för svamp- och naturintresserade. Först en svampresa för svampkonsulter, mykologer och andra riktiga experter. Sedan en vandringsresa med svampplockning och vinvandring med i programmet. Båda dessa grupper är redan bokade till hälften så om du önskar plats, hör av dig så snart som möjligt!
3-10 oktober går Svampresa för experter
18-25 oktober går Svamp- och vandringsresa


Badpaus under vandring på Kuba

Vandring på Kuba
21 november till 2 december och sedan 6-19 februari ordnar Åsa för fjärde året i rad sina populära Kuba-vandringar.
Det som gör vårt program unikt är att vi bor flera nätter hemma hos kubanska familjer i en form av bed & breakfast, så kallade Casa Particulares. Här har vi alltid eget rum med privat toalett och dusch. Transporterna sker med äldre långsamma bussar samt med de gamla fina amerikanska bilarna som Kuba har blivit känt för.Här blev det fullsatt i våras och intresset verkar stort även för kommande resor. Läs mer om Kuba-resan!

Kolla också in Pärs bloggpost om den häftigaste vandringen du kan göra i närheten av Barcelona – inte för höjdrädda!
För att enkelt ta sig runt kan man hyra en bil och priser på hyrbilar i Spanien kan du jämför hos hyrabilspanien.se