Vid foten av Montsant

Spännande tider nu på Active Spain med flera stora nyheter, en utveckling vi är väldigt glada över! Vi har sista månaden börjat med en uppdelning av vår verksamhet i två delar:

  • Active Spain där vi fortsätter jobba med Katalonien som bas.
  • VandraSpanien.se och CyklaSpanien.se där vi erbjuder vandrings- och cykelpaket i hela Spanien

För Active Spains del ser vi ett fortsatt fokus på företag och grupper. Vi har därför börjat jobba med att tydligare presentera några av våra populäraste alternativ för grupper under Konferens & Grupper. Här har vi bra konferensupplägg för hela året, både på fastlandet och på Kanarieöarna. Vi fortsätter naturligtvis också jobba med våra populära lägenheter och fotbollsbiljetter, upplevelser i och kring Barcelona och är mer än glada att hjälpa privatpersoner också.

Fantastiska stigar vid havet

Vi har de sista åren jobbat mer och mer med våra paket för vandring och cykling och vi ser att det fortsätter utvecklas åt det hållet. Vi kommer därför att utöka vårt utbud och söka fantastiska vandrings- och cykelupplevelser i hela Spanien. Nu har vi öppnat upp nya hemsidan för vandring, VandraSpanien.se och under sommaren kommer cykelsidan att bli färdig. För både vandring och cykling så tror vi att vi har något unikt att erbjuda med vår kunskap och vår bas här på plats. Pär har skrivit lite mer om filosofin bakom denna utveckling på sin blogg Utomjordiska Barcelona. Vi tror att vi genom VandraSpanien.se och CyklaSpanien.se kommer att nå de kunder som söker renodlade vandrings- och cykelresor, kunder som vi hade svårt att nå när vi presenterade det under Active Spain.
Under närmsta året kommer vi att lägga mycket energi på att jobba med att hitta de bästa vandrings- och cykelupplevelserna i Spanien och eftersom fylla på hemsidorna. Vill du följa med och se när vi presenterar en nyhet? Följ gärna Pärs blogg Utomjordiska Barcelona på Facebook!

Och om vi ska avsluta med ett hett tips höstens semester? Kom och vandra i fantastiska vinområdet Priorat!