topp

Sommaren är snart här och med det dags att dra upp i bergen och njuta av våra vackra berg. Från Barcelona är det bara just över en timme till första delarna av Pyrenéerna, en bergskedja med massor att erbjuda. Det har vi här på Active Spain tagit fasta på och har nu hela tre nya resor att erbjuda!

Självguidad vandring i Franska Katalonien

Pyrenéerna, den vackra bergskedjan som sträcker sig från Atlanten till Medelhavet, öppnar här i öster upp sig och bjuder på ett vackert, soligt och vandringsvänligt område. Här finns allt en vandrare kan vilja ha – fantastiska berg, härliga stigar, storslagen natur, vacker utsikt och god mat. Läs mer om vandringen här.

Fantastisk svampmorgon

Svampkurs och vandring

En härlig svamp- och vandringsvecka där vi blandar en grundläggande svampkurs med möjlighet till fantastiskt fina vandringar i en av de vackraste delarna av Pyrenéerna. Veckan leds av svampkonsulent Elisabeth Bååth och vår egen Pär. Läs mer veckan här.

topp

Gruppvandring i Val d’Aran

Tillsammans med vår samarbetspartner Prima Travel erbjuder vi i år en riktigt rolig vandringsnyhet i vackra Val d’Aran i centrala delarna av Pyrenéerna. Vi har flera härliga bergsturer och kombinerar med en läcker vandring längs en djup kalkstensravin och en avslutande vandring i Barcelona! Till denna resa har flygstolarna tagit slut så ni bokar själva flyg. Guidar gör Pär. Läs mer på Prima Travels-hemsida.

PS. Och självklart så återkommer vi med en ny längdåkningsresa i januari!