topp

En stor nyhet och en utveckling av Active Spain har börjat. Vi kommer från och med i vinter erbjuda resor till Kuba där Åsa tar er er till sina favoritområden, längdskidåkningsresor till Pärs älskade Pyrenéerna och yoga- och vandringsresor med guide efter Costa Brava-kusten. Till dessa destinationer så kommer vi erbjuda fasta datum med öppna inbjudningar, något vi tidigare inte gjort. Vi kan nu dessa destinationer väldigt bra och med en bred kundbas efter 5 års arbete så var tiden mogen, något som känns fantastiskt roligt.

Vandring på Kuba

topp
Följ med oss till fantastiska Kuba, fyllt av historia, kultur, musik, dans, bad, stränder och vacker natur! Vintern 2015 ordnar vi en exklusiv resa med Åsa som guide.
Läs mer om resan.

Längdskidåkning i Pyrenéerna

När mörkret ligger som tyngst över Sverige och kylan kryper ner mot -20 C eller kallare så bjuder Pyrenéerna in till fantastisk längdskidåkning med samma sol som vi har i Sverige först i slutet av mars. Över 20 mil fina spår och ett otroligt vackert landskap.
Läs mer längdskidor i Pyrenéerna.

Yoga i Costa Brava

Just norr om Barcelona finns Costa Brava, ett fantastiskt härligt område som består av vackra små byar, små fina stränderna med skyddade vikar och vacker natur med pampig tallskog. Den vackra kustvandring tillsammans med den katalanska maten gör att det är lätt att förälska sig i området. Perfekt för yoga och vandring!
Läs mer.