Frukostvy i Costa Brava

En av helgens få lugna stunder, frukost på Hotel Sant Roc

Under helgen som var hade vi våra mest intensiva dagar under de 5 år som vi drivit Active Spain. Otroligt inspirerande och spännande med en grupp i Costa Brava, en i Sitges och en på Mallorca. Nu hoppas vi verkligen att vi får fortsätta göra så mycket roligt även nästa år!

20 personer i Costa Brava

Nattbild utanför katedralenI Costa Brava hade vi ett företag från Luleå som under 3 dagar hade kick-off och konferens med mycket tid för sociala aktiviteter och ett minst sagt fullspäckat program. Vi ordnade med hotell, middagar, fantastisk tapas-lunch, vandring, guidad tur av Girona, två timmars terräng-Segway efter kusten, konferenspass och självklart tid för bad och socialt umgänge. Pär fick också förfrågan att berätta i 45 minuter om hur det är att vara entreprenör i Spanien.

En väldigt lyckad helg med kombination av fantastiskt hotell, vacker kust, varmt oktoberväder och underbara staden Girona gör att vi väldigt gärna erbjuder det här området för alla företag som söker ett område för en konferens eller utbildning.

 

140 personer i Sitges

Sitges team-building

I Sitges hade vi samtidigt en grupp på 140 personer. Här var vi inte ansvariga för alla detaljer utan hade hjälpt till med att ta fram den stora strandaktiviteten. Efter morgonens konferenspass blev det lunch på stranden följ av 5 intensiva timmar där det kördes jetski, åktes bananbåt, speedboat, spelades beachvolley, paddlades jättestor surfbräda och kajak. Allt i tävlingsform med en härlig stämning och motiverade deltagare. Superkul!

Sitges team-building

25 personer i Mallorca

Puerto de Soller

Puerto de Soller

På Mallorca arrangerade vi en resa med chefer från företag i norra Sverige som med sina respektive under tre dagar umgicks, åt god mat och
fick se mycket av den vackra naturen som ön erbjuder. Förutom att besöka Barcelonas lillasyster, den vackra staden Palma, åkte gruppen upp i bergen till staden Valldemossa. Sedan fortsatte turen till byn Soller och vidare med den gamla spårvagnen ner till Puerto de Soller. En väldigt lyckad helg där Åsa var med som reseledare.

Nu kör vi vidare med några grupper till här i oktober och november innan vinterns specialresor med vandring i Kuba och längdskidåkning i Pyrenéerna tar vid. Spännande tider!