Waiting for Joan

Vi har de senaste 5 åren jobbat mycket med vindistriktet Penedès och ordnat vingårdsbesök, vandringar, födelsedagsfester och konferenser bland vingårdarna. Vi har också, fram till i år, haft enstaka gäster som kommit för att cykla. Men från i fjol höst, när vi hittade en ny samarbetspartner och ett enkelt och bra sätt att ta tåget ut från Barcelona, så har antalet gäster stadigt ökat. Så mycket att det det, i konkurrens med vår vandring efter södra Costa Brava-kusten, blivit vår populäraste produkt. Och vad kan egentligen gå fel? Ett otroligt vackert landskap, kunnig och trevlig guide, besök på två små familjeägda vingårdar, provsmakning av många viner och fantastisk katalansk lunch i solen. En underbar dag på den spanska landsbygden!

Glada cyklister från norr

Idag kom ännu ett trevligt mail:

Hej!
Vi är hemma i Sverige igen (tyvärr). Ville bara höra av mig och tacka. Vi är SÅ nöjda. Vilken härlig cykeltur! Visningarna var bra, dryckerna goda och vilken restaurang. Wow! Albert var supertrevlig. Allt kändes så mysigt och äkta. Vårt högsta betyg till er!
Maria & Maria

Är ni intresserade av att komma ut ur Barcelona en dag under ert besök? Missa då inte vår cykling bland vingårdar! Vill ni cykla lite längre? Kolla då gärna in vår fina Via Verde-tur på 3-7 dagar.