Fler och fler vill resa i grupp och bo tillsammans, så även till Barcelona. I början hyrde vi mest ut mindre lägenheter medan vi i dagsläget oftare och oftare hyr ut lägenheter för 6 personer eller fler. Vi har sökt efter några än större lägenheter en längre tid och nu har vi äntligen klart med några väldigt fina och nyrenoverade lägenheter mitt i centrala Barcelona, bara några minuters promenad från La Rambla. Dessutom ligger lägenheterna i samma hus vilket gör det möjligt att boka än större grupper, 20-30 personer är inga problem. Lägenheterna är alla utrustade med AC, värme för vintern, platt TV och inredda i modern design.

Lägenhet för 12 personer

Lägenhet för upp till 12 personer med 4 sovrum och en bra bäddsoffa i det stora vardagsrummet. Naturligt ljus i alla rum och härligt hög takhöjd. Läs mer.

Lägenhet för 10 personer

Lägenhet för upp till 10 personer med 3 sovrum och en bra bäddsoffa i det stora vardagsrummet. Naturligt ljus, fina små balkonger och härlig hög takhöjd. Läs mer.

Lägenhet med takterrass för 4 personer

En lägenhet med stor takterrass för upp till 4 personer. En av få lägenheter med så här stor och lugn takterrass i centrala Barcelona, det här är valet för er som vill bo med fin utsikt över centrum. Läs mer.

Stor lägenhet med terrass i gamla stan

Lägenhet för upp till 8 personer mitt i Born är en lägenhet i ett litet palats(!). 4 våningar, 100 kvadratmeter och en terass. Läget kan verkligen inte bli bättre! Läs mer.