Skidåkning i Pyrenéerna

Skidåkning i Pyrenéerna

Vintern är lågsäsong för oss som jobbar med Katalonien som bas. Men att vi har få kunder på plats betyder inte att vi är sysslolösa, nu är vår mest intensiva tid för kontorsarbete och förberedelse för alla grupper som kommer senare under våren. Jag (Pär) passar samtidigt på att åka så mycket skidor jag kan, gärna i Andorra, medan Åsa är på Kuba och jobbar några veckor.

Audrey skiing the ridge

De här bilderna visar hur fina berg vi har bara 2 timmar från Barcelona flygplats. När Sverige ligger i mörker har vi här en enormt härlig sol och över metern med snö. Vackra toppturer i både Spanien, Andorra och Frankrike kan hinnas med under en intensiv vecka. Självklart är liftsystemen öppna också. Om dom är bra? Ja, långt bättre än något vi har i Sverige! Om ni vill komma och åka här nere, hör gärna av er så syr vi ihop ett bra upplägg till er!