Aiguablava

Våren har på många sätt gått i Costa Bravas tecken för Active Spain. Många vandringsgrupper, flera Via Verde-cyklister som alla avslutat nere vid havet och så en konferensgrupp på 40 personer i vår favoritby Calella de Palafrugell. Bara glada miner från alla gäster!

Pool party

Konferensen baserade vi i ett familjeägt hotell bara ett stenkast från havet och med stor pool (som ni kan se ovan). Förutom själva konfererandet hanns det med både middagar på trevliga restauranger och teambuildingaktiviteter i form av vandring, cykling och kajak. Sista kvällen spenderades i Barcelona med matlagingsaktivitet följt av utgång i stadens härliga nattmyller.

Costa Brava kommer att upptäckas av många fler svenskar de kommande åren, var så säkra. Och vi hoppas att vi känner till området bättre än någon annan svensk resebyrå här i Katalonien. Så hör bara av er om ni är intresserade av området så kan vi helt säkert hjälpa er!