Ready for Catmas!
Julpyntad katt

Så var det helt plötsligt jul och det var 3½ månad sedan vi senast uppdaterade hemsidan. Ja, vad ska man säga, det blev verkligen en hektisk höst! Efter många grupper här i Katalonien, till exempel cyklister efter Via Verde, fotbollsfanatiker som fick uppleva El Classico, golfare, besök i Franska Pyrenéerna och mycket, mycket mer så blev det inte tid för vila. Istället åkte både Åsa och jag till fantastiska Kanarieöanra för att guida åt våra vänner på Prima Travel. Inte nog med att vi guidade på Gran Canaria och Teneriffa, dessutom förberedde vi en ny väldigt fin vandingsvecka på de läckra öarna La Palma och La Gomera. Själv blev jag helt kär i La Palma medan stackars Åsa hostandes fick stanna på hotellet… Nu åker Åsa till Cuba för att förbereda för en vandringsresa som vi kommer erbjuda till allmänheten i januari 2014. Sedan blir det Kanarieöarna igen i februari och mars innan säsongen drar igång igen här i Katalonien till påsk. Flera grupper redan klara, känns väldigt spännande. Sen börjar vi sommaren med att Åsa guidar efter fantastiska Costa Brava medan jag förberett vandringsveckor i Andorra.

Men nu, nu ska det bli resa hem till familjen i Umeå och förhoppningsvis mycket snö, mörker och eldande i öppna spisen!

God jul och hoppas vi ses under 2013!