Härligt gäng från Lidköping på kick-off. Foto: Kristin Ehrenborg

De tre senaste helgerna har varit hektiska för oss med grupper en grupp per helg. Först ett härligt födelsedagskalas ute i Penedès, sedan en konferens och slutligen en kick-off med mycket vandring, vingårdsbesök och fotboll. Allt har gått enligt plan och vi är mycket glada att vi fått kick-starta höstsäsongen!

På bloggen Utomjordiska Barcelona har Pär skrivit om svenske Erik som jobbar med en kalender för vinområdet Penedès. Han har också skrivit om vad det kostar att mobilsurfa i Spanien. Vi har också fått feedback från nöjda kunder som hade en härligt bergig familjesemester i Pyrenéerna.

I höst och vinter hjälper vi våra vänner på Prima Travel att guida på Kanarieöarna. Vi guidar succévandringen från i fjol, Gran Canaria och Teneriffa, samt det spännande nytillskottet som kombinerar de fantastiska vandringsöarna La Palma och La Gomera. Appropå La Gomera så bloggade Pär om ett fantastiskt litet hotell på nordsidan av ön. Ordnar ni eran egen resa dit, missa inte detta!

Appropå vandring så är den första av våra två vinvandringar nu i höst fullbokade medan det på den andra fortfarande finns plats. Så funderar ni på en härlig långhelg med enkel och fin vandring, massor med ny kunskap och gott vin, tveka inte att hänga på! Det datum det finns plats ledig är 28/9 till 1/10. Läs mer och boka här.

Slutligen så har vi nu fått ni biljetterna till gruppspelet i Champions League. Spännande möten både för FC Barcelona och Real Madrid. För priser och datum, se mer under Fotbollsbiljetter.