För snart ett år sedan kom journalisten Anna Demert hit för att prova Via Verde och skriva om det i tidningen Hälsa. Nu i dagarna kom så Hälsa nummer 7 med Annas fina reportage om dagen. Så kul att se det i tryck! Dom var så trevliga hela dagen och så glada när jag tog emot dom efter turen. Och mersmak av Katalonien verkar dom fått, har fått hintar om ett nytt besök under hösten. Är ni intresserade, köp gärna tidningen! Och har ni hittat oss genom tidningen så hittar ni här mer information om Via Verde.

I övrigt är den vinvandring som vi arrangerar helgen 21-24:e september fullbokad. Helgen därefter, 28 september till den 1:a oktober, finns det fortfarande platser kvar till. Kundutvärderingen från gruppen i maj har precis kommit in och det var toppbetyg rakt igenom, härligt att höra att det inte bara var jag (Pär) som hade trevligt under helgen! Läs gärna den bloggpost jag skrev direkt efter första gruppen. Dessa vandringar arrangerar vi i samarbete med Prima Travel. Vill ni boka så görs det på deras webbplats. Skriv gärna en kommentar att ni hittat resan via Active Spain.

Då vi får fler och fler förfrågningar om vandringar så kommer vi de närmsta veckorna tydligare presentera de paket vi erbjuder. Jag var uppe i vackra Camprodon med omnejd och vandrade och sprang nu i helgen, allt för att få bättre koll på området och kunna sätta ihop nya paket. Inom snar framtid presenterar vi ett paket med en kombination av berg och hav, tre dagars vandringar i Pyrenéerna följt av tre dagar i Costa Brava. En fantastiskt kombination! Så håll utkik här eller på våran bloggs Facebook-sida. Och som vanligt, skcika skicka oss ett mail så svarar vi på era frågor.