Showing the cave
20 meter under marken lär vi oss mer om cava-framställning.

Nästa års spännande fotbollssäsong i spanska La Liga närmar sig med stormsteg. Med spanska supercupen i slutet av augusti, just innan ligan drar igång, får vi chansen att se formen hos FC Barclona och Real Madrid. Första matchen spelas i Barcelona den 22:a augusti, returen i Madrid den 29:e augusti. Instressard av biljetter? Priser och bokningsformulär hittar ni här.

Vår mest populära utflykt, den trevliga kombinationen av ett vingårdsbesök, Montserrat och lunch på fantastiska Vinya Nova, har vi av någon anledning inte haft här på vår hemsida. Nu är det åtgärdat så läs gärna mer om denna trevliga dag på den Katalanska landsbygden.

Pärs familj hyrde huset Olives i början av juni. På Utomjordiska Barcelona har Pär bloggat om denna jättetrevliga familjevecka.

Vad sysslar vi med för övrigt? Under juni tar vi emot ett större sällskap som kommer hit för att fira en födelsedag. Åsa guidar en vandring efter Costa Brava-kusten som vi gör i samarbete med Prima Travel. Pär tar emot flera grupper som vill besöka vingårdar och vandra i Montserrat. Och så har vi ett par familjer som cyklar Via Verde. Så börjar vi redan nu märka av höstens lägenhetsrusch. Om ni vill besöka Barcelona i slutet av september eller början av oktober, tänk på att höra av er så snart som möjligt så ni får det boende ni önskar.