Skinka

Vi jobbar med ett stort antal lägenheter i centrala Barcelona och för varje säsong så ser vi hur allt fler svenskar föredrar lägenhet framför hotell under sin semester. Det är helt enkelt trevligt att leva som en Barcelona-bo, handla mat på den lokala marknaden, vara en del av pulsen. Man får lite mer plats än på ett hotellrum, kan äta samma frukost man äter hemma och slappna av lite mer. Sen är det normalt sett också lite billigare än hotell vilket ju aldrig är fel.

Nu har vi lagt upp fem till lägenheter här på vår hemsida. Det är fortfarande bara ett urval av det hundratal vi genom våra kontakter har tillgång till så om du inte hittar något som passar er, kontakta oss så försöker vi hitta just det ni söker.

Nya lägenheter för två personer
Lägenhet 84 – En fin lägenhet med gott om plats för två personer mitt i vibrerande Barcelona.
Lägenhet 248 – En fantastisk lägenhet för två, i en fantastisk byggnad, på Barcelonas mest exklusiva gata. Den ligger på 7:e våningen och har en stor terrass och en separat takterrass med vy ut över Barcelona.
Lägenhet 636 – Fin lägenhet som erbjuder mycket för pengarna. Perfekt till på en lugn gata just utanför gamla stan i exklusiva Eixample.

Nya lägenheter för fyra personer
Lägenhet 93 – Med utsikt över hamnen, ett stenkast från gamla stan.
Lägenhet 57 – Härlig takvåning med tillgång till terass, mitt i centrum.

Här är alla lägenheter vi presenterar på vår hemsida.

Borta på bloggen Utomjordiska Barcelona har Pär bloggat om segling i Costa Brava och om fotboll och ett tackbrev.