What we in Swedish call ModebloggareVåren har kommit till Barcelona och med den så strömmar svenskarna in till Barcelona. Med dagliga rapporter om ymnigt snöande från Stockholm och norrut nu i mitten av april så är det klart att solen, värmen och Barcelonas puls lockar.

Fotbollssäsongen börjar gå mot sitt slut och vi kan sedan ifjol summera en 50% ökning av försäljningen av fotbollsbiljetter och uthyrning av lägenheter till fotbollsgäster. Otroligt kul! Det är nu tredje året vi driver Active Spain och vi har redan gäster som kommer för tredje gången för att se FC Barcelona spela på Camp Nou. Ett härligt kvitto på att vi gör vårt jobb bra!

Söker ni biljett till de få återstående matcherna denna säsong? Hör av dig så snart som möjligt så försöker vi ordna det!

Alla vandringsresor under våren blev slutligen fullbokade. Nu ordnar vi extra endagarsturer för de grupper som kontaktar oss. I förrgår var jag med vår första större grupp från Finland, en skolklass med 29 personer från Österbotten, här uppe i Montserrat. En kanondag, som alltid! Vi passar också på att tipsa om våra självguidade vandringspaket efter vackra Costa Brava eller uppe i Pyrenéerna. Läs mer om de vandringar vi rekommenderar.

Under 2012 har vi ett tiotal större grupper på mellan 20 och 60 personer som kommer hit. De första kommer nu dessa veckor, bland annat ett större födelsedagsfirande och en grupp om 30 pensionärer från Umeå. Vi har också fått in en förfrågan om att ordna ett event för 50 personer som bland annat vill ha en seglingsregatta uppe i Costa Brava. Nu på söndag så blir det segling med en annan grupp, då ska båtarna och kaptenen synas. Och kanske blir det årets första dopp? (I fjol premiärbadade jag tydligen den 18:e maj.)

Är ni på väg till Barcelona och söker boende så har vi många lägenheter vi jobbar med, några av dessa presenterar vi här på sidan. Vi har även många fina hus utanför Barcelona om ni vill spendera en vecka på den fantastiska katalanska landsbygden.

Länkar:
Lägenheter i Barcelona
Hus i Spanien
Golfpaket Barcelona 

Och självklart tycker vi att ni ska följa vår blogg Utomjordiska Barcelona på Facebook, där presenterar vi nyheter och tips flera gånger i veckan.