Article about me in Västerbottens-Kuriren

Lite då och då blir vi kontaktade av journalister som vill skriva om något vi sysslar med. TT skrev ett stort reportage om Barcelona som publicerades i bland annat Sydsvenskan. Tidningen Hälsa kommer publicera en artikelm om Via Verde nu i sommar.

Här i veckan publicerade Västerbottens-Kuriren en nästan tvåsidig artikel om Pär. Otroligt kul! Artikeln är skriven av frilansjournalisten Fredrik Westberg. Han och hans fru följde med oss ett par dagar i våras på en av våra vinvandringar. Gruppen som helhet var jättetrevlig och Fredrik och hans fru passade väl in. Fredrik skrev färdigt artikeln och skickade till Pär redan i juni. Sedan drog det ut på tiden ända till nu i januari innan VK valde att publicera den. Den som väntar på något gott! Nå, nu är den publicerad. Om du är intresserad av att läsa den kan du hitta artikeln avfotad i bra upplösning på Flickr. Högerclicka sedan på bilden och välj “View all sizes: Original”.

Tack Fredrik för att du skrev artikeln och ett lika stort tack till alla som läst den och hört av sig!