Att bo i lägenhet under sitt Barcelona-besök blir verkligen mer och mer populärt. Många älskar att handla mat på de lokala butikerna och marknaderna, få bo som en riktig Barcelona-bo, uppleva den ofiltrerade pulsen från staden och att spendera några dagar tillsammans med hela sin familj eller sina vänner. Under 2011 har vi hyrt ut lägenheter till flera hundra svenskar och som det ser ut så fortsätter trenden även 2012.

Totalt sett jobbar vi med över 100 lägenheter i Barcelona och kan i de flesta fall hitta precis det ni söker efter. Här på hemsidan presenterar vi några av våra favoriter, titta gärna igenom om det är något som passar er. Söker ni efter något speciellt, till exempel lägenhet med stor terass, något väldigt lyxigt eller flera lägenheter i samma hus, maila oss så försöker hittar vi säkert något till er!