Vandringshelg Penedés 079
Vinvandringsgrupp september 2011

Programmen för nästa års vandringar är nu klara. I samarbete med våra vänner på Prima Travel ordnar vi nästa år hela 8 vandringar! 3 här i Katalonien där vi ordnar hela det lokala programmet och 5 vandringar på Kanarieöarna där Pär är guide. Det ska bli hur kul som helst, missa inte!

Vinvandringshelger i Penedès (Barcelona)

Favorit i repris på dessa otroligt trevliga långhelger! Vi går enkla och fina vandringar från vårt favorithotell El Castell till några av våra favoritvingårdar. På vägen kommer vi se det vackra och okända Penedès. Det var otroligt kul att jobba med dessa grupper i fjol och vi ser verkligen fram emot att få visa än fler svenskar hur vackert det är här på den katalanska landsbygden.

Datum
11-14 maj
21-24 september
28 september-1 oktober

Läs mer och boka via Prima Travel: Vinresor i Katalonien

Vandringar på Kanarieöarna

Följ med och vandra på fantastiskt vackra Kanarieöarna! Tre vandringsdagar på Gran Canaria och tre vandringsdagar på Teneriffa. Häftiga turer, riktigt bra hotell, fantastisk mat och härligt klimat. Läs gärna på Utomjordiska Barcelona om när Pär var och provade vandringarna på Gran Canaria.

Datum
11-19 februari
25 februari – 3 mars
10 – 18 mars
3 – 11 november
17 – 25 november

Läs mer och boka via Prima Travel: Vandring på Kanarieöarna