Nedförsbacke genom olivodlingarna

Värmen är här och våra grupper börjar trilla in. Förra veckan var vi med ett härligt gäng från Burträsk och besökte Caves Nadal och Montserrat, självklart med lunch på Vinya Nova. Pricken över i-et blev en vandring tillbaka till byn El Bruc där det passades på att plocka färsk sparris.

I helgen hade vi 25 glada svenskar som bodde på El Castell, cyklade och vandrade, besökte vingårdar, njöt av fantastisk mat och trivdes i de 25 C vi hade.

För övrigt trillar det in gott om förfrågningar från grupper, vi jobbar idag med flera gäng på mellan 30 och 100(!) personer. Superkul! Speciellt Åsa har nu fullt upp men vi försöker hinna med att svara på alla förfrågningar men det kan ta en dag längre än vanligt. Förhoppningsvis är vi ikapp om en vecka eller två, jag hoppas ni har överseende.