PGA Catalunya
Foto från PGA Catalunya, februari 2011.

Funderar ni på att resa ner till Spanien med golfgänget? Vi jobbar med många av de stora golfbanorna i Costa Brava norr om Barcelona och kan ordna kompletta golfpaket för alla. Vi kan till exempel ordna hotell, greenfee, starttider, transporter, bokning av restauranger, bodega-besök och dagstur till Barcelona. Om ni vill ha en vecka utan att bekymra er för något annat än vilken klubba ni ska välja – ja, då ordnar vi det. Allt ni behöver boka är flyget ner, gärna med RyanAir till Girona, så är allt ordnat när ni landar. Ni behöver inte ens ta med er golfklubbor, det kostar bara cirka 20 € per dag att hyra ett nytt set från Titleist, Taylor Made eller Cobra. Om ni vill ha större valfrihet och passa på och utforska Katalonien med bil gör ni det enklast och billigast genom att hyra bil från eBilhyra.

På Utomjordiska Barcelona har Pär skrivit lite mer om våra golfpaket, läs gärna mer där och tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

PS! Åker ni på konferens? Vi hyr ut konferensutrustning!