Andorra | France
Vår vän Cathy och Pär på skidtur i Andorra

Alla försökt till semester faller, fantastiskt nog!, platt till marken. När årets sista gäster åter rest hem i början av december började arbetet med att städa i ordning våra hemsidor och ta fram mer av sånt vi tycker mycket om. Vi har även besökt resebyråer hemma i Sverige, Pär har pratat en halvtimme om Barcelona och Katalonien i Sveriges Radio P4 Västerbotten, vi har förberett vinvandrings-paket i samarbete med Prima Travel (som kom hit för en Walking Workshop) och vi har besökt våra samarbetspartner i Penedès och i Barcelona. Mitt i allt detta kommer den fantastiska nyheten att RyanAir börjar flyga från Skellefteå till vackra staden Girona uppe i Costa Brava just norr om Barcelona! För oss norrlänningar kan det nästan inte bli bättre och vi har dagligen fått mail från stora och små grupper och familjer som har eller ska boka flyg ner.

Som ni ser ovan så har jag, Pär, också hunnit vara uppe i Andorra och gå lite på topptur, läs gärna mer om det på vår levande Katalonien-guide, bloggen Utomjordiska Barcelona! Vill du få ännu mer Barcelona och Katalonien-info? Gå då in på vår sida på Facebook och klicka Like.

Några nyheter på hemsidan är vårt favorithotell El Castell i vackra Penedès samt det fina kust- och Barcelona-nära boendet i Hotel Ceferino. Vi har också helt arbetat om Konferens- och Grupp-sidorna, dom är nu mycket mer omfångsrika. Vi har nu några riktigt roliga aktiviteter för grupper. Favoriten? Att göra sin egen musikvideo! Är ni tillräckligt modiga för att ge er på det här?

2010 var ett otroligt kul första år för oss. 2011? Det kommer bli hur bra som helst.

Gott nytt år och vi ser väldigt mycket fram emot att träffa just dig här i Katalonien!