Salsa!Barcelona är fantastiskt ställe för er som älskar denna dans! Med sin mångfald av kulturer och med människor från hela världen får denna stad dig många gånger att att känna dig som om du befinner i något av salsans hemländer som till exempel Kuba. Här finns många duktiga DJ:s, massor av live band som varje vecka uppträder på salsa-ställen eller musikbarer i stan, här finner du också många glada entusiastiska, duktiga dansare både från Barcelona och från övriga världen!

Åsa har jobbat med salsa i Umeå och känner också instruktörer i Stockholm, Umeå och Luleå. En av hennes bästa minnen är när en av Cubas och världens bästa salsa-band, Manolito y su Trabuco, spelade i Umeå. Nu dansar hon mycket i Barcelona, en stad med en av Europas aktivaste salsa-scener.

Det är alltid roligt att jobba med det man älskar så under våren börjar vi erbjuda gruppresor för salsa-intresserade och salsa-klubbar. Vi erbjuder flyg, boende, kurslokal, lärare, bokning av restauranger med mera. Låter det intressant? Läs mer om salsa i Barcelona eller kontakta Åsa för mer information! Vi kommer även att tipsa om salsa-evenmang på Utomjordiska Barcelonas Facebook-sida.