no images were found

Det är svårt att tänka sig en trevligare del av världen att upptäcka per cykel än södra Katalonien! Kom och upplev den bästa vinregionen, de största och godaste paellorna, de äldsta och mest intressanta klostren, den längsta floden och största deltat, de galnaste fiestorna och de vackraste bergen. Allt detta och mycket mer hittar du just söder om den vackra staden Barcelona!

Södra Katalonien är en av de verkligt oupptäckta delarna av Spanien med en fantastisk natur, historia och kultur. Du cyklar omgiven av vackra vingårdar och utmärkt Katalansk slow food. Landskapet skiftar otroligt mycket från dalgång till dalgång, det är svårt att förklara hur stor skillnaden är mellan bördiga Penedès, torra och vackra Montsant och Ebro-deltat.

Låter det intressant? Läs mer om turen.