Gang of skiers
Skidåkning två timmar norr om Barcelona

Vissa saker är helt enkelt roligare att göra tillsammans. Det verkar sannerligen vara temat för många av er som åker till Barcelona och Spanien. Under senaste veckorna har vi:

  • bokat boende och fotbollsbiljetter för ett basketlag på 15 personer
  • vi har fått bekräftat en grupp av 14 personer (mellan 9 och 75 år!) som ska cykla Via Verde
  • vi har gjort en offert till ett fotbollslag som vill försäsongsträna i Barcelona
  • bokat in en grupp från ett företag i Umeå på 9 personer med hotell och konferensanläggning i Barcelona
  • bokat in flera grupper klättrare på upp till 10 personer som kommer ner för att njuta av världens bästa klätterområden
  • fått bekräftat 18 personer från Umeå som kommer ner för att slappna av, se fotboll och prova viner.
  • diskuterat med en grupp vandrare som vill bo bra och ha ett stort urval av vandringsmöjligheter.

Förutom allt detta jobbar vi också med en större grupp på 55 personer som vill bo bra i Penedés, spela golf, prova viner, besöka vackra och intressanta byar, cykla och få riktigt bra team building.

Är ni en grupp eller ett företag som önskar ett äventyr, en konferens, kick-off eller ett evenemang i Barcelona, Katalonien eller någon annan plats i Spanien? Som ni förstår så hjälper vi er mer än gärna! Läsa gärna mer under Konferens och Grupper.

Borta på vår blogg Utomjordiska Barcelona uppdateras det friskt. Nu kan ni läsa om bad i varma källor, att jag äntligen fått tag i 2009 års olivolja från Margalef, Kristins svamp-fynd på gården och så tipsar Barcelona By Us om den allt annat än rökfria Barcelona Pipa Club.

Avslutningsvis måste vi uppmärksamma att El Bulli, världens bästa restaurang, kommer att stängas ner nästa år. Gissningsvis kommer det nu vara fullständigt omöjligt att boka bord innan dess.