You can really imagine the train driving here

En av de äventyr vi på Active Spain jobbar aktivast med är Via Verde. Här kommer en kort introduktion:

Via Verde, den gröna vägen, ger er möjlighet att från tre till sju dagar cykla från Pyrenéerna ner till stränderna vid Costa Brava. Ni följer den gamla järnvägen ner från bergen och kan njuta av otroligt vackra berg, vulkaner, trevliga små bergsbyar och vänliga människor. Ni sover på bra hotell och äter fantastisk mat. Cyklingen är enkel men intressant och ni får se väldigt mycket på vägen. Ett perfekt äventyr för ett par, för vänner, en sportig familj eller en större grupp! Cyklar ni Via Verde får ni möta Katalonien, ett paradis i Europa. Det här är ett ett perfekt komplement till besöket i Barcelona.
Läs mer

Vi har redan fått ett flertal förfrågningar från par, familjer och grupper upp till 20 personer. Så otroligt kul! Via Verde känns väldigt mycket… oss. Upplevelse, äventyr och gemenskap. Något utöver de vanliga. Något att komma ihåg resten av livet. Oavsett om ni bokar ett äventyr av oss eller någon av de fantastiska hus, lägenheter eller hotell vi erbjuder så kommer ni komma ihåg er vistelse här.

Vill ni ha än mer inspiration? Gå gärna in på Utomjordiska Barcelona, bloggen med hundratals bra tips för dig som besöker Barcelona och Katalonien!