Mas Pigot

Sista veckan har vi jobbat hårt här nere i Barcelona för att samla ihop all information vi behöver för att kunna påbörja vårt arbete med Active Spain. Massor med roliga möten och intressanta människor har vi mött runt om i Katalonien! Jag har skrivit lite om veckan på Utomjordiska Barcelona, läs gärna mer där.

Genom klättringen lärde jag känna Salvador från Villafranca de Penedès under våren. Han har länge pratat om det hus deras familj äger. Nu fick vi så chansen att besöka Mas Pigot och det är verkligen ett helt fantastiskt hus! Utsikten och läget är nästan omöjligt att få bättre. Är ni ute efter ett stort hus med plats för många personer just utanför Barcelona så är det här ett superbt alternativ! Läs mer om Mas Pigot.

Vi jobbar även vidare för att kunna erbjuda bra fotbollspaket och fotbollsweekends. Även golf och golfpaket i närheten av Barcelona kommer att prioriteras. Häromkvällen gjorde jag i ordning en karta över våra boendealternativ och golfbanorna i Katalonien. Eftersom vi får klart med de hotell och hus vi vill jobba med kommer den fyllas på. Redan idag ger den en bra överblick så är du golfare, kolla in golf-kartan!