Me close to the top

Än är vi inte riktigt redo att öppna portarna här på Active Spain. Har du ändå lyckats hitta hit så bjuder vi på en fin paus-bild taget i Montserrat för några veckor sedan. Jag har gjort i ordning sidan för att beställa fotbollsbiljetter, så vill du se fotboll ska du kolla här.

Vi räknar med att hela webben är igång i januari. Vill du följa vår resa kan du fylla i din e-post här till höger, då får du ett mail varje gång vi publicerar en uppdatering här på webben. Använder du en RSS-läsare kan du självklart använda den. Här hittar du vår feed.

Under tiden är du självklart varmt välkommen över till Utomjordiska Barcelona, min lite annorlunda guide till Barcelona och Katalonien. Ladda gärna ner min guidebok också, självklart helt gratis! Är det klättring du är ute efter så är det till Climb in Spain du ska styra.